Λίγα λόγια για μας:

Το Vapor  House  ιδρύθηκε από ανθρώπους με ευαισθησία στον υγιεινό τρόπο εναλλακτικού καπνίσματος για τους χρήστες του και τους γύρω του. Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε τον τρόπο του υγιεινού εναλλακτικού καπνίσματος, να μυήσουμε όσο μπορούμε περισσότερους στο «Άτμισμα» αλλά και να εξυπηρετήσουμε τους ήδη έμπειρους ατμιστές με μια γκάμα δοκιμασμένων προϊόντων δίνοντας την καλύτερη απόδοση ποιότητας και αίσθησης. Έχοντας πάντα ως απώτερο στόχο την διακοπή όλων των ειδών καπνίσματος  και χρησιμοποιώντας τα λόγια ενός συνατμιστή που μας εκφράζουν:  “ Η καλύτερη ζωντανή διαφήμιση στον αγώνα για τη διακοπή του καπνίσματος είναι ΟΙ ΑΤΜΙΣΤΕΣ” Π.Π.

 Συνεργαζόμαστε με τα πιο γνωστά και ποιοτικά εργοστάσια και τους καλύτερους στο χώρο ντόπιους προμηθευτές και κατασκευαστές, φέρνοντας τα καλύτερα μοντέλα απόδοσης , αναζητώντας τα πιο εξελιγμένα, βελτιωμένα, κομψότερα και οικονομικότερα προϊόντα. Εκείνα που αντιπροσωπεύουν καλύτερα εσάς και τα γούστα σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι η βάση για μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Άλλωστε, οι ισχυρότερες σχέσεις είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης, καθώς αυτές δεν είναι εφήμερες, αλλά μακροχρόνιες.

Το Vapor House είναι εδώ για να γνωρίσετε ανά πάσα στιγμή τα προϊόντα είτε από το φυσικό μας κατάστημα στον Αγ.Δημήτριο όπου μπορείτε να τα δείτε (ηλεκτρονικά τσιγάρα )και να τα δοκιμάσετε (ατμιστικά υγρά) είτε να ενημερωθείτε από την ηλεκτρονική σελίδα / e-shop  www.vaporhouse.gr και να λύσουμε κάθε σας απορία. Δεσμευόμαστε να κρατάμε τις χαμηλότερες τιμές χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και είμαστε πρόθυμοι  να ακούσουμε την άποψη σας με σεβασμό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ατμιστικά είδη, πακέτα ηλεκτρονικών τσιγάρων, ανταλλακτικά, θήκες, υγρά αναπλήρωσης.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο «Σπίτι του Ατμού" και ευχόμαστε να έχετε ευχάριστη και καλή περιήγηση.

                                                                        Με εκτίμηση:

                                                                        VaporHouse

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι μέθοδος διακοπής του καπνίσματος και δεν έχουν δοκιμαστεί ως τέτοια. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ή παρεμπόδιση οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Απευθύνονται μόνο σε νόμιμης ηλικίας καπνιστές και είναι προϊόντα απόλαυσης. Απαγορεύεται η χρήση τους από ανηλίκους, μη καπνιστές, εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες και από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.

       Με Αγορές 30 € και άνω          Δωρεάν Μεταφορικά

   Μόνο 2€ αν πληρώσετε με            Αντικαταβολή.

  

  

   

   

 
PayPal Logo

           

 

e-kapnisma.gr